|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 01.05.2012. u 21:41

“ISTOPITI” ČELIK NA EVROPSKOM PUTU

Borac će sutra igrati možda i utakmicu sezone. Poraz od Zvijezde niko nije očekivao u redovima aktuelnog šampiona, tako da se bodovi protiv Čelika nameću kao imperativ. Obe ekipe su u prošlom kolu poražene kao domaćini, Zeničani su se doveli u situaciju da moraju strahovati za opstanak do posljednjeg kola, dok su Banjalučani napravili korak nazad u borbi za evropsku vizu. Uz sve to ekipa je ostala bez dvojice fudbalera koji su u toku zimske pauze stigli na pozajmicu iz poljske Legije, riječ je o Srđi Kneževiću i Marijanu Antoloviću, na koje šef stručnog štaba Slaviša Božičić više ne računa.

– Riječ je o sjajnim momcima i odličnim fudbalerima, koji se nisu snašli u cijeloj ovoj priči i projektu zvanom “evropski Borac”. Mi se okrećemo utakmici sa Čelikom, koja je možda i najbitnija u proljećnom dijelu sezone. Nama je pobjeda prijeko potrebna za povratak samopouzdanja. Znamo da su Zeničani u rezultatskoj krizi, ali to je ekipa koja se ne smije podcijeniti nijednog trenutka. Određenih promjena u sastavu će biti i tražiću maksimalan angažman od svojih igrača u sutrašnjem meču – istakao je Božičić.

Utakmica Borac – Čelik igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom u 20.00 časova bez prisustva publike. Pravdu će dijeliti Vedran Zovko iz Mostara, sa pomoćnicima Harisom Bakovićem i Rusmirom Bašićem iz Sarajeva. Novinari koji će pratiti sutrašnju utakmicu ulaze na službeni ulaz sa sezonskim akreditacijama.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net