|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.06.2015. u 12:37

IVAN KOSTIĆ U SLOBODI IZ TUZLE

Nakon veziste Miloša Žeravice, koji će karijeru nastaviti u redovima mostarskog Zrinjskog i ponovo sarađivati sa bivšim trenerom Borca Vinkom Marinovićem, “sidro” iz Platonove ulice digao je i štoper Ivan Kostić, koji će u narednom periodu nositi dres tuzlanske Slobode. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu tuzlanskog premijerligaša, nekadašnji fudbaler Banata, Mladosti iz Lučana, Napretka i Timoka dogovorio je detalje transfera sa čelnicima Slobode, koja je u tek završenoj sezoni osvojila osmo mjesto.

Kostić je u protekloj sezoni nastupio na 22 ligaške utakmice, debitovao je na susretu sa Sarajevom 10. avgusta prošle godine, a šest dana kasnije postigao je svoj jedini gol u zvaničnim mečevima, na gostovanju Travniku, kada je pogotkom u 92. minutu donio pobjedu svom timu rezultatom 1:2.

Spor Borac – Džaja: Juče održano ročište

U Osnovom sudu u Banjaluci juče je održano ročište povodom spora fudbalskih klubova Borac i Džaja zbog navodnog duga kluba iz Platonove ulice od oko 800 000 KM prema nekadašnjoj školi fudbala, a danas klubu koji se takmiči u Područnoj ligi Banjaluka.

– Postupak po pitanju duga prema Džaji se revidira i održano je prvo ročište. Sudija je zatražio od nas da dostavimo dokaze da smo uplatili ratu od 250 000 KM, što ćemo uskoro i učiniti, isto je traženo i od banke preko koje je izvršena transakcija, a novo ročište je zakazano za 7. jul – rekao je direktor Borca Robert Zrilić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net