Из омладинске школе у сениорски погон: Павле Ђајић потписао уговор са ФК Борац

Добар рад наше омладинске школе поново се исплатио и кроз врата сениорског погона прошао је Павле Ђајић. Одличне игре у јуниорској селекцији нису остале незапажене па је Павле потписао први професионални уговор са нашим клубом.

„За мене је велика част што сам потписао уговор са својим Борцем и што сам прикључен првотимцима. Пресрећан сам и драго ми је што је челни људи клуба препознали мој рад и одрицање. Сада је све на мени. Надам се да ћу се изборити за своје мјесто у екипи.“ рекао је Ђајић.

Павле је фудбал почео да тренира са шест година у бањалучком Жељезничар Спорт Тиму, а са „предграђа“ је отишао на Градски стадион. У „црвено плавим“ редовима избрусио је свој таленат.

“Омладинску школу ФК Борац краси веома добар рад у свима селекцијама. Мноштво је талентованих играча и ја сам увјерен да ће ускоро неки од њих кренути мојим стопама, те да ће, врло брзо, постатио дио сениорског погона.“ каже Ђајић који игра на позицији десног крила, а рођен је 3. августа 2006. године.

Задовољан је и Оливер Јандрић, спортски директор ФК Борац, који каже да наш клуб не мора да брине за будућност.

„Павле је имао одличну полусезону у јуниорској селекцији и својим играма је показао да наш клуб може озбиљно да рачуна на њега у будућности. Потписао је први професионални уговор са ФК Борац, а ово је уједно и путоказ за све остале омладинце нашег клуба. Марљив рад, предан однос према тренингу и клубу начин су на који се стиже међу првотимце. ФК Борац озбиљно рачуна на играче из омладинске школе и жеља свих нас је да у сениорском погону буде што више Борчеве дјеце.“ рекао је Јандрић.

Павле Ђајић прикључиће се сениорском погону већ с првим тренингом за наставак сезоне који је заказан за 10. јануар.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.