JAGODIĆ I STANKOVIĆ: ZVEZDA DOBRA, BORAC MOŽE BOLJE

Nakon poraza od Crvene zvezde, naš trener Vlado Jagodić imao je šta reći svojim igračima. Međutim, ono u čemu se svi slažu je činjenica da je dobro što se bolan poraz desio u prijateljskom meču.

-Dobra opomena u pravo vrijeme. Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobjedi i gostoprimstvu i svemu što su nam pružili. Ono što mogu reći bez detaljnije analize nismo odigrali onako kako smo se dogovorili. Bolje da se sad desilo, jer je strašno velika opomena. Posebno ovaj treći gol, ljut sam zbog toga. Lakše bi podnio ovaj poraz da se nije desio taj treći gol jer smo samo u otvaranju utakmice ispoštovali dogovor da visoko izađemo, da ne dozvolimo da na oni dođu u našu trećinu gdje su oni opasni kroz kratke pasove. Mi smo nažalost popustili već poslije 10 minuta gdje smo primili gol a ljudi su nam se ušetali. Tačno je da je to Zvezda ali ja sam očekivao više i ova utakmica nam otvara oči u mnogo detalja. Neću reći da je ovo naša stvarnost, mi smo ranije u jakim utakmicama pokazali da imamo kvalitet. Mislim da je nekoliko fudbalera igralo privatnu utamice a ja to ne mogu dozvoliti. Ja bih ih pohvalio da je ostalo 2:0, jer smo primili gotovo identične golove. Ne mogu, jer smo jasno pred meč dali do znanja da je ovo nama završni test za ono što nam slijedi u Evropi. Jasan sam bio poslije Čukaričkog gdje sam rekao da je ta utakmica i protiv Rudara gdje smo primili tri gola od toga jedan evrogol i dva gola nakon naših grešaka test za prvenstvo, rekao je nakon meča Vlado Jagodić.

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković poslije meča dugo je razgovarao sa šefom struke Borca, Vladom Jagodićem. Mladi stručnjak pohvalio je naš klub, a zadovoljan je učinkom svojih izabranika.

-Hvala Borcu što nam je došao u goste. Oni su naš bratski klub, ovo je za nas bilo više od prijateljske utakmice. Uvijek je lijepo ugostiti jedan tako veliki klub iz Republike Srpske, kao što je Borac. Što se utakmice tiče, u pripremnom smo periodu i mi i Borac. Možemo bolje i mi i Borac, ali tu smo da radimo. Ja sam zadovoljan kako su moji momci odradili. Želim Borcu sve najbolje od srca, iskreno je zaključio Stanković.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.