ЈАНКОВИЋ И КУНИЋ: НЕ ОДРИЧЕМО СЕ ЛИГЕ ЗА ПРВАКА!

fkb

Фудбалери Борца немају много времена за туговање. Нови првенствени изазов је пред црвено – плавима. У Платонову долази екипа Крупе. Меч 20. кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ против комшија из Крупе на Врбасу може бити добра прилика за враћање старих дугова, обзиром да је тим Слободана Старчевића елиминисао Борац из Купа БиХ и нанио му пораз у првом дијелу првенства.

– У Бијељини нисмо показали право лице. Покушаћемо против Крупе да будемо на нивоу. За нас је та утакмица као свака друга. Бодовно смо још у игри за Лигу за првака. Иако имамо негативан скор с њима, желимо одиграти квалитетну утакмицу. Услови неће бити идеални, али борићемо се, обећао је тренер Борца Игор Јанковић.

И играчи Борца попут њиховог стратега свјесни су да морају приказати бољу игру него у Бијељини.

– Створен је тај неки ривалитет уназад годину дана. Идемо на побједу. Не посустајемо, имамо још три те утакмице у регуларном дијелу, Крупу, Слободу и Зрињски и вјерујемо у пласман у Лигу за првака, рекао је Петар Кунић.

Утакмица Борац – Крупа игра се у недељу на Градском стадиону са почетком у 15.30 часова.

ИСТОК ЗАТВОРЕН ЗА КРУПУ

Источна трибина за недељни сусрет против Крупе неће бити у функцији због временских (не)услова. Разлог је безбједносне природе, како за гледаоце, тако и за актере, те каpте за ту трибину неће бити у продаји.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.