|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 23.02.2018. u 12:58

JANKOVIĆ I KUNIĆ: NE ODRIČEMO SE LIGE ZA PRVAKA!

fkb

Fudbaleri Borca nemaju mnogo vremena za tugovanje. Novi prvenstveni izazov je pred crveno – plavima. U Platonovu dolazi ekipa Krupe. Meč 20. kola BH Telekom Premijer lige BiH protiv komšija iz Krupe na Vrbasu može biti dobra prilika za vraćanje starih dugova, obzirom da je tim Slobodana Starčevića eliminisao Borac iz Kupa BiH i nanio mu poraz u prvom dijelu prvenstva.

– U Bijeljini nismo pokazali pravo lice. Pokušaćemo protiv Krupe da budemo na nivou. Za nas je ta utakmica kao svaka druga. Bodovno smo još u igri za Ligu za prvaka. Iako imamo negativan skor s njima, želimo odigrati kvalitetnu utakmicu. Uslovi neće biti idealni, ali borićemo se, obećao je trener Borca Igor Janković.

I igrači Borca poput njihovog stratega svjesni su da moraju prikazati bolju igru nego u Bijeljini.

– Stvoren je taj neki rivalitet unazad godinu dana. Idemo na pobjedu. Ne posustajemo, imamo još tri te utakmice u regularnom dijelu, Krupu, Slobodu i Zrinjski i vjerujemo u plasman u Ligu za prvaka, rekao je Petar Kunić.

Utakmica Borac – Krupa igra se u nedelju na Gradskom stadionu sa početkom u 15.30 časova.

ISTOK ZATVOREN ZA KRUPU

Istočna tribina za nedeljni susret protiv Krupe neće biti u funkciji zbog vremenskih (ne)uslova. Razlog je bezbjednosne prirode, kako za gledaoce, tako i za aktere, te kapte za tu tribinu neće biti u prodaji.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net