ЈЕЛЕН ПИВО УЗ БОРАЦ

Јелен пиво и Фудбалски клуб Борац, два веома позната бренда како у Републици Српској, тако и шире, у наредном периоду биће уско везани један за други. Наиме, данас је у Трофејној сали на Градском стадиону одржано потписивање уговора о сарадњи између клуба из Платонове улице и компаније Molson Coors, у чијем власништву се налази и Апатинска пивара, чији је најпознатији бренд управо Јелен пиво.

Уговор о сарадњи потписали су Стојан Малбашић испред Фудбалског клуба Борац и Владимир Росић испред компаније Molson Coors.

– Радује нас што је Борац остварио сарадњу са Јелен пивом. Надам се да неће бити проблема у комуникацији и да ћемо се слагати током сарадње, која је договорена на 2+1 годину – рекао је Малбашић.

– Компанија испред које долазим је друштвено одговорна и сви смо свјесни у каквим условима клубови раде и са каквим се проблемима у раду сусрећу. Годинама смо на располагању како мањим, тако и већим клубовима на овим просторима. Част ми је што данас потписујемо уговор о сарадњи са Борцем, којем желимо да се што прије врати у Премијер лигу БиХ – навео је Росић.

[foogallery id=“8031″]

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.