|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 14.09.2016. u 11:38

JELEN PIVO UZ BORAC

Jelen pivo i Fudbalski klub Borac, dva veoma poznata brenda kako u Republici Srpskoj, tako i šire, u narednom periodu biće usko vezani jedan za drugi. Naime, danas je u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu održano potpisivanje ugovora o saradnji između kluba iz Platonove ulice i kompanije Molson Coors, u čijem vlasništvu se nalazi i Apatinska pivara, čiji je najpoznatiji brend upravo Jelen pivo.

Ugovor o saradnji potpisali su Stojan Malbašić ispred Fudbalskog kluba Borac i Vladimir Rosić ispred kompanije Molson Coors.

– Raduje nas što je Borac ostvario saradnju sa Jelen pivom. Nadam se da neće biti problema u komunikaciji i da ćemo se slagati tokom saradnje, koja je dogovorena na 2+1 godinu – rekao je Malbašić.

– Kompanija ispred koje dolazim je društveno odgovorna i svi smo svjesni u kakvim uslovima klubovi rade i sa kakvim se problemima u radu susreću. Godinama smo na raspolaganju kako manjim, tako i većim klubovima na ovim prostorima. Čast mi je što danas potpisujemo ugovor o saradnji sa Borcem, kojem želimo da se što prije vrati u Premijer ligu BiH – naveo je Rosić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net