Јован Нишић задужио Борчев дрес: Радујем се борби за трофеје

У црвено плаве редове пристигао је и Јован Нишић који је задужио Борчев дрес са жељом да ову сезону памти по добром.

Јован је прошао омладиинску школу београдског Партизана, бранио је боје свих омладинских селекција Србије, а био је и члан репрезентације Србије, састављене од суперлигашких играча, која је одиграла пријатељске утакмице са Доминиканском Републиком и Панамом на америчкој турнеји јануара 2021.године.

Играо је и за Телеоптик, Вождовац и француски По из којег је стигао у Платонову улицу.

„Први утисци су феноменални. Свиђа ми се амбијент у и око клуба. Саиграчи су ме, већ с првим тренингом, одлично прихватили. Одлучио сам да дођем у Борац превасходно због тога што клуб има највише амбиције и циља „напад“ на све трофеје. То је био кључни мотив да прихватим понуду која је стигла. Искрено, пожелио сам се резултатског притиска и борбе за трофеје, а уз то, постојала је и жеља људи из клуба да ме доведу тако да су се све коцкице посложиле. Надам се да ћу својим играма на терену и односу према клубу оправдати очекивања.“ рекао је Нишић који је ставио параф на уговор до краја сезоне уз опцију продужетка сарадња и на ону наредну.

Уочи доласка у Бањалуку обавио је своју „домаћу задаћу“ и добро се упознао са свим оним што га чека током сезоне.

„Упознат са тим да је Премијер лига невјероватно изједначена, да су сва гостовања изузетно тешка и да свако сваког може да побиједи. Сматрам да је то добро и за публику, али и за нас играче да будемо мотивисани за сваку утакмицу. Борићемо се до краја и надам се најбољем исходу.“, каже Нишић који је рођен у Београду, 3.марта 1998.године, а игра на позицији централног везног играча.

Потрудиће се, каже, да што прије похвата конце наше игре, а мотива му не мањка.

„Навикнут сам да играм под том неком дозом резултатског притиска још од својих првих фудбалских дана. Борац је велики клуб, ако не и највећи у Премијер лиги, и сматрам да је привилегија играти под притиском јер то онда значи да је екипа добра, да има највише циљеве. Радујем се том изазову.“, каже Нишић.

У нашем клубу дочекала су га и нека добро позната лица. „Знам од раније Александра Субића, Немању Михајловића, Милана Макарића и Николу Пејовића. Са Пејом сам прошао много тога. Иста смо генерација, играли смо годинама заједно у репрезентацији, али и један против другог. Увјерио сам се одмах да је свлачионица састављена од врхунских момака и вјерујем да ћемо бити прави током сезоне.“, рекао је Нишић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.