|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 19.06.2013. u 19:28

JOVIĆ GODINU DANA NA KORMILU BORCA, TEINOVIĆ ODLAZI

Dragan Jović danas je na sjednici Upravnog odbora Borca jednoglasno izabran za novog šefa struke banjalučkog Borca. Između Borca i Jovića dogovorena je saradnja na godinu dana, a nekadašnji trener Zrinjskog i Sarajeva zvanično će biti predstavljen javnosti sljedeće sedmice.

Kako je potvrđeno na današnjoj sjednici, Dalibor Teinović zatražio je ispisnicu iz kluba i potražiće novi, što je ukupno peti odlazak nekog igrača iz Borca ovog ljeta. Prethodno su grad na Vrbasu napustili Mladen Zeljković (Željezničar), Admir Raščić (Hong Kong), Nemanja Bilbija (Vojvodina) i Vedran Kantar (Zrinjski).

U narednih dva-tri dana trebalo bi da bude riješena i situacija oko Asmira Avdukića, mogući su odlasci Joce Stokića i Srđana Grahovca, dok su, sa druge strane, Vladan Grujić i Darko Maletić iskazali spremnost da i sljedeće sezone nose crveno-plavi dres.

Jedan od potpredsjednika Borca Milan Radović podnio je ostavku na tu funkciju, a prema riječima predsjednika Borca Slobodana Radulja, postoji velika vjerovatnoća da m:tel bude sponzor Borca u narednom periodu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net