|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.10.2013. u 21:51

JOVIĆ: IGRAČI SPREMNI DA POPRAVE UTISAK IZ KUPA

U 13. kolu Premijer fudbaleri Borca će na stadionu “Banja Ilidža” u Gradačcu gostovati ekipi Zvijezde. Meč sa Gradačanima, kako tvrde u Borčevom taboru, prava je prilika da se ekipa, nakon visokog poraza u prvoj utakmici osmine finala Kupa, vrati na pravi, pobjednički put.

Nakon utakmice sa Zrinjskim održali smo sastanak sa igračima na kojem smo otvoreno pričali o svemu. Vjerujem da je ekipa svjesna situacije i šanse koja nam se ukazala u prvenstvu i shodno tome, želimo kako u naredna tri meča, tako i do kraja polusezone, da osvojimo što veći broj bodova i na zimsku pauzu odemo zauzimajući poziciju na kojoj smo sada – jasan je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović.

Vezista Borca Mladen Žižović ističe da je svu odgovornost za poraz u Mostaru ekipa preuzela na sebe.

Jednostavno nismo odigrali onako kako se od nas očekivalo, podbacili smo u svim segmentima fudbalske igre. Priliku da se iskupimo imaćemo već sutra, kada gostujemo, istina, neugodnim Gradačanima, ali smo dovoljno spremni i kvalitetni da se sa ovog gostovanja vratimo sa povoljnim rezultatom – rekao je Žižović.

Kada je u pitanju igrački kadar, treba reći da su se u tim vratili Boris Raspudić i Vladan Grujić, dok Draško Žarić nije u kombinaciji zbog lakše povrede u Mostaru. Sutrašnji meč počinje u 14:30 časova.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net