|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.08.2013. u 15:07

JOVIĆ: SAMO NAS POBJEDA ZANIMA

Fudbaleri banjalučkog Borca sutra na Gradskom stadionu sa početkom u 20:30 časova, u derbiju četvrtog kola Premijer lige, dočekuju sarajevski Željezničar. U Borčevom taboru svjesni su da ih očekuje izuzetno težak meč i kvalitetan rival, ali vjeruju da uz pomoć publike mogu da stignu do velike pobjede.

U proteklom periodu analizirali smo igru Željezničara, koja mi je inače dobro poznata. Osvojili su maksimalan broj bodova u prva tri kola, ali im je rezultat sigurno ispred igre jer imaju dosta povrijeđenih igrača. Vjerujem da će se odlučiti na nešto defanzivniju taktiku koja im je i donijela šest bodova sa prva dva gostovanja. To, naravno, ne znači da ćemo mi bezglavo jurišati ka njihovom golu i ostavljati prazan prostor nazad jer Željezničar ima izuzetno kvalitetne i brze igrače u fazi napada, gdje, prije svega, mislim da Selimovića i Adilovića, tako da moramo da budemo jako oprezni. Ipak, bez obzira na sve, naš cilj je pobjeda u sutrašnjem duelu na punom Gradskom stadionu – istakao je na današnjoj pres-konferenciji strateg “crveno-plavih” Dragan Jović.

Šef Borčeve struke na raspolaganju za sutrašnji derbi ima kompletan igrački kadar, sa izuzetkom Siniše Dujakovića.

U proteklim danima imali smo problema sa sitnijim povredama Žižovića i Đelmića, međutim te povrede su sanirane i njih dvojica će biti u konkurenciji za sastav. Situacija oko Siniše Dujakovića je od ranije poznata – rekao je Jović.

Ekipa Borca u prva tri kola odigrala je borbeno i požrtvovano, što je i dalo rezultat. Jović vjeruje da će tako biti i sutra.

Već u prvom kolu u Zenici ekipa je odigrala na visokom nivou, borbeno svih 90 minuta, i to je ono što me posebno raduje. Samo uz takav pristup sutra možemo da savladamo velikog rivala – naglasio je Jović.

 Vezista Borca Mladen Žižović nada se punom stadionu i slavlju pobjede sa navijačima.

Očekuje nas, sigurno, izuzetno težak protivnik, ali na našem stadionu niko nije favorit protiv Borca, pa tako ni Željezničar. Očekujem pun Gradski stadion, veliki broj naših navijača koji će, nadam se, podržati prvenstveno mlade igrače u našem timu – rekao je Žižović.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net