Juniorska selekcija nastupa na turniru „Kup prijateljstva evropskih klubova“

Juniorsku selekciju našeg kluba, od 5. do 11. juna na Zlatiboru očekuje nastup na turniru „Kup prijateljstva evropskih klubova“ , jednom od najkvalitetnijih u ovom dijelu Evrope.

Biće to treći nastup našeg kluba na turniru koji ima tradiciju dugu skoro deset godina i koji na jednom mjestu okuplja najbolje klubove regiona, ali i brojne evropske velikane.

„Za nas je velika čast što se ponovo vraćamo na turnir „Kup prijateljstva evropskih klubova“ i što smo dobili priliku da se pokažemo u društvu fudbalskih velikana. Našem Borcu je tu i mjesto, a ovo je ujedno još jedan pokazatelj odličnog rada naše omladinske škole. Zahvalni smo organizatorima turnira Igoru Miklji, Savi Miloševiću i Srđanu Šušiću na pozivu. Potrudićemo se da naš klub i naš grad predstavimo onako kako dolikuje Borčevom renomeu i tradiciji.“, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

Na turniru „Kup prijateljstva evropskih klubova“ nastupiće igrači rođeni 2005.godine i mlađi, a sve utakmice direktno će da prenosi Sport klub.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.