КАЉУЖА НА ГРБАВИЦИ!

Прољећни дио фудбалске Премијер лиге актуелни шампион Борац је отворио минималном побједом, а идентичан резултат остварио је и освајач Купа БиХ Жељезничар у дербију са Широким Бријегом. За разлику од стадиона Грбавица, који је више личио на каљужу, Градски стадион у Бањалуци је био попут зеленог тепиха. Да би изгледао још љепше и за игру квалитетније клупско особље је морало наводњавати зелену површину, што је само доказ да је у првом плану љепота игре.

На Грбавици се у сриједу игра прва утакмица полуфинала Купа, актери су Жељезничар и Борац. Поставља се питање да ли ће публика доћи на стадион и ако дође у којој мјери ће уживати у фудбалу. Хоће ли то бити антипропаганда фудбала или деструкција игре, јер терен диктира правила.  А он је у таквом стању да се не може „опоравити“ до сриједе.

Очито је да ће резултат бити у првом плану и поред чињенице да ће услови за игру бити нерегуларни. Аршини требају бити једнаки за све, али очито да у Н/ФС БиХ имају пречих проблема од овог који се зове „каљужа на Грбавици“!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.