Камп Анталија 2024: Пораз у другој провјери

С почетком друге седмице рада у нашем анталијском кампу одиграли смо и другу контролну утакмицу у Турској.

Након деведесет минута игре екипа Пјуника савладала је наше „црвено плаве“ који су имали неколико прилика за постизање гола, али је мрежа јерменског клуба остала нетакнута.

„Мислим да је било и добрих ствари, али и оних на којима морамо још да радимо. Чекају нас јоч четири утакмице и имамо довољно времена. На нама је да усвајамо тактичке новине и да се што боље спремимо за наставак сезоне. Добро радимо на тренингу и атмосфера је одлична у екипи.“ рекао је Александар Субић.

Утакмица са Пјуником послужила је као још један добар тест током припремног периода. Борис Распудић, асистент у нашем стручном штабу каже да је ривал до побједе стигао користећи грешке које смо направили.

„Озбиљан противник, мада смо показали неке слабе стране које је противник казнио. Не можемо бити задовољни резултатом, али има момената у игри који су добри. То ћемо пробати задржати, а ово што није ваљало пробаћемо да исправимо. Момци су дали све од себе, али нам се понављају грешке као што су транзиција по изгубљеној лопти, а одмах су казнили и то што смо стајали далеко код првог гола.“, рекао је Распудић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.