Камп Анталија 2024: Пораз у првој провјери

Наши фудбалери одиграли су прву од шест планираних утакмица током припрема у Анталији, а након деведесет минута игре поражени смо од екипе Балтике са 2:0. 

Стручни штаб на терен је послао два састава која су одиграла по полувријеме. 

Имала је наша екипа неколико прилика за постизање гола, али је мрежа Балтике остала нетакнута. 

„Утакмица је од прве минуте била тврда и захтјевна. Мишљења сам да смо успјели да искористимо неке своје прилике у првом полувремену, али и у другом, да би и утакмица отишла у неком другом смјеру. Остаје жал због пораза, али имамо још пет провјера до краја боравка у Анталији и на нама је да се што боље спремимо за наредне сусрете.“, рекао је Давид Чавић. 

Од прве минуте на терену је био и Давид Вуковић који нам се ове зиме вратио са позајмице. 

„Свима нам је жао због пораза, али надам се да ћемо то исправити већ у наредној утакмици. Балтика је показала да се ради о квалитетном противнику и екипа су која игра са високим интензитетом. За нас је важно и да је утакмица прошла без повреда.“, рекао је Давид Вуковић 

Наша екипа наставља са радом у свом анталијском кампу, а наредна провјера очекује нас 29.јануара када излазимо на мегдан јерменском Пјунику. 

„Радимо веома добро. Оно што је важно је да је костур екипе остао на окупу. Знамо се „у главу“ и током ових припрема желимо додатно да повежемо све линије тима, али и да унесемо неке новине у нашу игру. Знамо наше циљеве и желимо потпуно спремни да дочекамо наставак сезоне.“, поручио је Давид Чавић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.