Камп Анталија 2024: Реми са Динамом

Тврдо и фајтерски од почетка до краја, тако су наши фудбалери одиграли утакмицу са Динамом из Махачкале која је окончана резултатом 1:1.

Повео је Динамо са бијеле тачке (31′) и то након што су судије донијеле дискутабилну одлуку да понове пенал и пониште двије сјајне одбране Марка Милошевића који је укротио ударце Залихмана Јусупова.

Одмах по примљеном поготку „црвено плави“ крећу у напад на гол ривала, а Ален Јуриљ у самом финишу шаље лопту у мрежу Гошева.

У другом полувремену још боља игра наше екипе. Благаић, Ђекић, Макарић, Хреља, редом су проналазили пукотине у одбрани Динама, али промјене резултата није било.

У 85.минуту Милан Макарић погађа мрежу Динама, а арбитри суде офсајд.

Тензија на терену расла је превасходно због грубих стартова фудбалера Динама, а кулминирала је који минут пред крај када је дошло до гужве између двије екипе.

Ипак, све се брзо смирило, а након тешких, пале су и ријечи помирења са обје стране.

Игре више није било и утакмица је завршена резултатом 1:1

„Одиграли смо веома добру утакмицу и задовољан сам нашим издањем. Било је чврсто од почетка до краја, било је и мало нервозе, али све у свему једна јако добра провјера. Играчи су, са јучерашњом утакмицом, одиграли по деведесет минута и то је веома битно. Постигли смо гол, стварали смо шансе и сматрам да идемо у жељеном правцу. Наравно, има још неких ствари које треба да поправимо и остаје нам да радимо на томе. Најважније је да смо на добром путу и да све оно што је планирано спроводимо у дјело.“, рекао је Винко Мариновић.

Задовољан екипним издањем у двобоју са Динамом био је и Јаков Благаић.

„За два дана смо одиграли двије утакмице са веома квалитетним противницима. Данас смо одиграли веома добро, пружили смо квалитетно издање и динамички, и енергетском потрошњом. Сматрам да смо били пуно квалитетнији од противника. Остаје жал за неким неискоришћеним приликама, али радићемо на томе да те промашаје „наплатимо“ у првенству.“, рекао је Благаић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.