Камп Анталија 2024: У пуној форми идемо кући

Након двонедјељног напорног рада и пет контролних утакмица привели смо крају припремни период у Анталији.

Стручни штаб спровео је у дјело све што је било планирано, а Винко Мариновић похвалио је радну етику играча који су, каже, одрадили велики посао.

„Можемо да будемо задовољни оним што смо урадили током припрема у Анталији. Наша идеја је била да разиграмо све играче, да сви добију прилику, али и да унесемо неке новине. Сматрам да смо то урадили на успјешан начин. Увијек може боље и увијек постоји простора за напредак, радићемо на томе да исправимо још неке ствари у нашој игри, а увјерен сам да ћемо бити још бољи када мало освјежимо екипу након напорних тренинга и када кренемо са припремом за утакмицу са Звиједом 09.“ рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба нашег клуба

Једина главобоља стручном штабу је повреда Давида Чавића којег, по повратку у Бањалуку, чекају додатни медицински прегледи. Срђан Граховац, капитен наше екипе, не штеди ријечи хвале на рачун саиграча који су, каже, дали све од себе да екипа у пуној форми дочека наставак сезоне.

„Презадовољан сам како смо одрадили цијеле ове припреме, али и како смо изгледали на свим утакмицама. Стручни штаб се потрудио да пружи шансу свим играчима. Мислим да смо одлично радили, да смо се добро спремили, а највише ме радује да су младе снаге показале да може да се рачуна на њих. Мислим да су направили корак напријед и да ће нам бити од велике помоћи у наставку сезоне. Имали смо и доста контролних утакмица и сматрам да смо већ сада у правој такмичарској форми.“, поручио је Граховац.

Жеља свих је да у наставку сезоне „грми са трибина“.

„Позивам све наше суграђане да нам пруже подршку са трибина и да нам дају додатну снагу за наставак сезоне. Неупоредиво је лакше играти када те носи хук са трибина. У име саиграча могу да обећам да ћемо се борити, као и до сада, за сваку лопту, за грб на дресу, за Бањалуку. Моја велика жеља је да свака наша утакмица буде спортски празник за Бањалуку и да трибине увијек буду пуне.“, рекао је Граховац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.