КАТАСТРОФА БОРЦА У ТРЕБИЊУ

Иако су најављивали добар резултат у Требињу, гдје је Леотар ове сезоне већ изгубио 14 бодова, фудбалери Борца су доживјели прави дебакл. Изабраници Велимира Стојнића су током свих 90 минута били у подређеном положају, без праве прилике за постизање гола, смушени у одбрани и безидејни у нападу, па је сада предност Жељезничара великих 9 бодова.

Осјетио се умор од сриједе, неки играчи су имали одређених проблема са повредама, тако да су већ у првом полувремену Билбија и Максимовић били приморани да затраже измјену. Жижовић је уписао деби у црвено – плавом дресу, али га неће памтити по добром. Игор Аничић је био прва фигура меча, постигао је два гола, био је константна опасност по гол данас несигурног Антоловића, а треба истаћи и одличну партију фудбалера из Гане Гершона Акуфа.

Играла се трећа минута када је Аничић наговијестио потоп гостију. Послије гола Леотар је наставио са нападима а шансе су пропуштали Акуфо, Шараба и Ристић. Почетком наставка поново је Аничић био кобан за Борац. До краја сусрета резервиста Сушић је само потрдио побједу Леотара, који полако излази из опасне зоне.

Тренера Борца сада очекује тежак задатак, да психички и физички врати екипу уочи дербија са Широким Бријегом, а добра вијест је да се у тим враћа Борис Распудић.

Стадион Полице; Гледалаца 5.000; Судија: Емир Алечковић (Сарајево) Стријелци: Аничић у 3. и 52. минуту, Сушић у 77. минуту.

Леотар: Миленковић, Настић, Тодоровић, Милошевић, Шараба, Андрић (од 65. мин. Бајат), Лекић, Вуковић (од 72. мин. Сушић), Акуфо (од 87. мин. Цимирот), Аничић, Ристић

Борац: Антоловић, Ступар (од 78. мин. Кунић), Жарић, Стакић, Ћорић, Максимовић (од 42. мин. Стајић), Граховац, Иветић, Крунић, Билбија (од 30. мин. Жижовић), Кајкут.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.