|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.03.2012. u 18:32

KATASTROFA BORCA U TREBINJU

Iako su najavljivali dobar rezultat u Trebinju, gdje je Leotar ove sezone već izgubio 14 bodova, fudbaleri Borca su doživjeli pravi debakl. Izabranici Velimira Stojnića su tokom svih 90 minuta bili u podređenom položaju, bez prave prilike za postizanje gola, smušeni u odbrani i bezidejni u napadu, pa je sada prednost Željezničara velikih 9 bodova.

Osjetio se umor od srijede, neki igrači su imali određenih problema sa povredama, tako da su već u prvom poluvremenu Bilbija i Maksimović bili primorani da zatraže izmjenu. Žižović je upisao debi u crveno – plavom dresu, ali ga neće pamtiti po dobrom. Igor Aničić je bio prva figura meča, postigao je dva gola, bio je konstantna opasnost po gol danas nesigurnog Antolovića, a treba istaći i odličnu partiju fudbalera iz Gane Geršona Akufa.

Igrala se treća minuta kada je Aničić nagovijestio potop gostiju. Poslije gola Leotar je nastavio sa napadima a šanse su propuštali Akufo, Šaraba i Ristić. Početkom nastavka ponovo je Aničić bio koban za Borac. Do kraja susreta rezervista Sušić je samo potrdio pobjedu Leotara, koji polako izlazi iz opasne zone.

Trenera Borca sada očekuje težak zadatak, da psihički i fizički vrati ekipu uoči derbija sa Širokim Brijegom, a dobra vijest je da se u tim vraća Boris Raspudić.

Stadion Police; Gledalaca 5.000; Sudija: Emir Alečković (Sarajevo) Strijelci: Aničić u 3. i 52. minutu, Sušić u 77. minutu.

Leotar: Milenković, Nastić, Todorović, Milošević, Šaraba, Andrić (od 65. min. Bajat), Lekić, Vuković (od 72. min. Sušić), Akufo (od 87. min. Cimirot), Aničić, Ristić

Borac: Antolović, Stupar (od 78. min. Kunić), Žarić, Stakić, Ćorić, Maksimović (od 42. min. Stajić), Grahovac, Ivetić, Krunić, Bilbija (od 30. min. Žižović), Kajkut.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net