КОМБИНОВАНИ ТИМ ПОРАЖЕН ОД СПАРТАКА

Комбиновани тим Борца поражен је јутрос резултатом 2:1 од суботичког Спартака на припремама на Златибору. Шеф стручног штаба Жељко Врањеш прилику је, већином, пружио играчима са мањом минутажом, оба гола црвено-плави су примили из једанаестераца, а једини стријелац за наш тим био је Радован Перишић у финишу утакмице.

– Утакмица је била чврста, играли смо против изузетно доброг противика. Изгубили смо резултатом 2:1, с тим да је Спартак два гола постигао из пенала, а осим тога ништа конкретно није урадио. Ми смо постигли гол, створили још пар прилика, али нажалост нисмо успјели да их искористимо и избјегнемо пораз – рекао је након утакмице нападач Борца Милош Кукић.

Од првог минута меча са Суботичанима, на терен су изашли: Тркуља, Зекановић, Распудић, Јагодић, Коко, Буразор, Предраговић, Сузуки, Кукић, Ђорђевић и Кунић, а касније су играли Бургић, Жижак, В. Даниловић и Ојданић.

Посљедњу утакмицу на српској планини Борац ће одиграти 8. јула против Јавора, а дан касније Борчева експедиција кренуће пут Бањалуке.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.