|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 06.07.2017. u 13:01

KOMBINOVANI TIM PORAŽEN OD SPARTAKA

Kombinovani tim Borca poražen je jutros rezultatom 2:1 od subotičkog Spartaka na pripremama na Zlatiboru. Šef stručnog štaba Željko Vranješ priliku je, većinom, pružio igračima sa manjom minutažom, oba gola crveno-plavi su primili iz jedanaesteraca, a jedini strijelac za naš tim bio je Radovan Perišić u finišu utakmice.

– Utakmica je bila čvrsta, igrali smo protiv izuzetno dobrog protivika. Izgubili smo rezultatom 2:1, s tim da je Spartak dva gola postigao iz penala, a osim toga ništa konkretno nije uradio. Mi smo postigli gol, stvorili još par prilika, ali nažalost nismo uspjeli da ih iskoristimo i izbjegnemo poraz – rekao je nakon utakmice napadač Borca Miloš Kukić.

Od prvog minuta meča sa Subotičanima, na teren su izašli: Trkulja, Zekanović, Raspudić, Jagodić, Koko, Burazor, Predragović, Suzuki, Kukić, Đorđević i Kunić, a kasnije su igrali Burgić, Žižak, V. Danilović i Ojdanić.

Posljednju utakmicu na srpskoj planini Borac će odigrati 8. jula protiv Javora, a dan kasnije Borčeva ekspedicija krenuće put Banjaluke.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net