КОМПЛЕТИРАН ИГРАЧКИ КАДАР

Доласком голмана Маријана Антоловића и штопера Срђе Кнежевића закључен је списак појачања Борца уочи другог дијела сезоне. Тандем из пољске Легије је стигао на позајмицу у редове актуелног шампиона БиХ и заједно са преосталим новајлијама знатно ће појачати ионако респектабилан играчки кадар.

– У Пољској сам играо за други тим Легије тако да имам континуитет утакмица у ногама. Неће ми требати превише времена за упознавање са новом средином, а ако прољеће донесе задовољство и мени и Борцу, врло лако ћемо се договорити да продужимо сарадњу – поручио је централни штопер Срђа Кнежевић, које је прије Легије успјешно носио дрес београдског Партизана.

Маријан Антоловић је у Легију стигао из винковачке Цибалије, свјестан је да ће имати тежак задатак да се избори за мјесто између статива и да није оптерећен сјајном сезоном коју је имао Асмир Авдукић.

– Моје је да најбоље браним, а нека други оцјењују у којој мјери ћу бити успјешан. Упознат сам са ситуацијом у бх. фудбалу, слично је као у Хрватској или Србији, са изузетком Партизана и Динама, све екипе су ту негдје. У Борац сам дошао по трофеје и вјерујем да ћу својим одбранама помоћи екипи – истакао је Маријан Антоловић.

По ријечима директора Радмила Шиповца прелазни рок је упјешно окончан, али нису занемарене ни друге активности у клубу.

– Велики електронски семафор на јужној страни биће постављен до меча са Козаром. Почели су и радови на изградњи сјеверне трибине, клупски сајт је редизајниран и биће свакодневно ажуриран. Чека нас напорно прољеће на три фронта, али смо убијеђени да ћемо показати карактер када буде било најпотребније – истакао је Шиповац.

Борац ће све утакмице као домаћин у прољећном дијелу сезоне играти у вечерњем термину. Цијене улазница су исток – 3 КМ, запад – 6 КМ и запад ВИП – 10 КМ.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.