|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.03.2012. u 16:00

KOMPLETIRAN IGRAČKI KADAR

Dolaskom golmana Marijana Antolovića i štopera Srđe Kneževića zaključen je spisak pojačanja Borca uoči drugog dijela sezone. Tandem iz poljske Legije je stigao na pozajmicu u redove aktuelnog šampiona BiH i zajedno sa preostalim novajlijama znatno će pojačati ionako respektabilan igrački kadar.

– U Poljskoj sam igrao za drugi tim Legije tako da imam kontinuitet utakmica u nogama. Neće mi trebati previše vremena za upoznavanje sa novom sredinom, a ako proljeće donese zadovoljstvo i meni i Borcu, vrlo lako ćemo se dogovoriti da produžimo saradnju – poručio je centralni štoper Srđa Knežević, koje je prije Legije uspješno nosio dres beogradskog Partizana.

Marijan Antolović je u Legiju stigao iz vinkovačke Cibalije, svjestan je da će imati težak zadatak da se izbori za mjesto između stativa i da nije opterećen sjajnom sezonom koju je imao Asmir Avdukić.

– Moje je da najbolje branim, a neka drugi ocjenjuju u kojoj mjeri ću biti uspješan. Upoznat sam sa situacijom u bh. fudbalu, slično je kao u Hrvatskoj ili Srbiji, sa izuzetkom Partizana i Dinama, sve ekipe su tu negdje. U Borac sam došao po trofeje i vjerujem da ću svojim odbranama pomoći ekipi – istakao je Marijan Antolović.

Po riječima direktora Radmila Šipovca prelazni rok je upješno okončan, ali nisu zanemarene ni druge aktivnosti u klubu.

– Veliki elektronski semafor na južnoj strani biće postavljen do meča sa Kozarom. Počeli su i radovi na izgradnji sjeverne tribine, klupski sajt je redizajniran i biće svakodnevno ažuriran. Čeka nas naporno proljeće na tri fronta, ali smo ubijeđeni da ćemo pokazati karakter kada bude bilo najpotrebnije – istakao je Šipovac.

Borac će sve utakmice kao domaćin u proljećnom dijelu sezone igrati u večernjem terminu. Cijene ulaznica su istok – 3 KM, zapad – 6 KM i zapad VIP – 10 KM.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net