КОЗАРА – БОРАЦ 1:4

Козара и Борац су пред хиљаду гледалаца одиграли хуманитарни меч у Градишци како би помогли Сањи Марјановић којој је потребно 70 000 евра за лијечење бубрега у Москви. Бањолучани су потврдили улогу фаворита и забиљежили убједљиву побједу над прволигашем Републике Српске (1:4). Овом акцијом прикупљено је око три хиљаде марака за Сању Марјановић.

– То је била и сврха утакмице. Надам се да ће се Сања из Русије вратити као потпуно здрава жена. Изузетно ми је драго што се и Борац укључио у ову акцију, и не само ову, јер као перјаница фудбала Српске треба и мора да будемо и у Градишци, Требињу, Новом Граду, Бијељини, наравно када нам то професионалне обавезе дозвољавају – поручио је Владо Јагодић, кормилар Бањолучког премијерлигаша.

КОЗАРА – БОРАЦ 1:4 (1:2)

Стријелци: 0:1 Тривуновић (26), 1:1 Којић (38), 1:2 Стајић (43), 1:3 Срећо (56, пенал), 1:4 Дујаковић (89),
стадион: Градски, гледалаца: 1.000,
судија: Милош Гиговић (Градишка),
жути картон: Бајић (Козара).

Козара: Козић, Станчић, Бајић, Студен, Гиговић, Јандрић, Митић, Ујић, Којић, Стојнић, Спасојевић. Још су играли: Рељић, Гњатић, Мазалица, Топић, Томаш, Петровић, Малбашић, Пилиповић, Мајданац.
Тренер: Винко Мариновић.

Борац: Авдукић, Ступар, Пузигаћа, Вукеља, Распудић, Ћорић, Сакан, Тривуновић, Стајић, Станчески, Малетић. Још су играли: Беновић, Петрић, Петровић, Граховац, Дујаковић, Видаковић, Жарић, Срећо.
Тренер: Владо Јагодић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.