Куп БиХ: Одлука пада у Бањалуци

На стадиону под Бијелим бријегом завршено је „прво полувријеме“ великог финала Купа БиХ, а наши „црвено плави“ дочекују бањалучки реванш са голом заостатка.

Деведесет минута игре у Мостару завршено је резултатом 1:0, а једини погодак постигао је Марио Ћуже.

„Имамо активан резултат. Зрињски је био бољи у првом полувремену, али смо у другом показали реакцију. Прво полувријеме је готово и сада их дочекујемо у Бањалуци да окренемо резултат. Надам се да ће Градски стадион бити пун. Заслужили смо то и досадашњим резултатима, а ако трибине не буду пуне за финале Купа онда не знам кад ће бити.“, рекао је наш капитен Срђан Граховац.

Сваки пораз је болан, али у бањалучком реваншу да се надокнадити минимална предност ривала.

„У првом полувремену смо били заиста слаби и нисмо урадили скоро ништа. Зрињски је био много бољи и дошао је до предности. У другом полувремену смо били конкретнији.  Имали смо неколико ситуација да дођемо до изједначења. Узели смо ризик, али и Зрињски је пријетио. Нисмо дошли до поготка, али двомеч остаје отворен уочи реванша у Бањалуци. Надам се и да ћемо до тада моћи да рачунамо на неке играче који су данас били ван строја због повреде.“, рекао је Винко Мариновић, шеф нашег стручног штаба.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.