КУПИ ЧЛАНСКУ КАРТУ, ПОКАЖИ ЉУБАВ, ОЈАЧАЈ СВОЈ КЛУБ!

Фудбалски клуб Борац од данас, 1. јула, покреће нови пројекат на пољу маркетиншке промоције Великана из Платонове. Од данас креће маркетиншка кампања поводом дистрибуције чланских (уједно и loyalty) карата Фудбалског клуба Борац, које ће сви заинтересовани навијачи Борца моћи да купе од 11. јула по цијени од 30 конвертибилних марака, али већ од данас могу да је резервишу!

Чланска карта биће свакако и сезонска, те ће важити за све домаће утакмице које Фудбалски клуб Борац буде играо у оквиру Прве лиге Републике Српске, али и у куп-такмичењима. Чланска карта ће важити и као loyalty card (картица лојалности) јер ће сви они који буду чланови клуба, по статуту ФК Борац, моћи користити приликом куповине робе широке потрошње у преко 100 трговинских објеката у граду на Врбасу, а који сарађују са свјетски познатом компанијом Lyoness! Споменимо само неке од њих: Нестро петрол, Тржница, Агромеханика, Бонел, CasaBianca, Јувента, Carmen line, Тамарис, Хотел Видовић, Толедо, Tom Tailor, Симпо, Pizza cat, Јелена шоп, East Code… и многи други!

Принцип је једноставан: користећи картицу лојалности, навијачи Борца ће приликом куповине добијати одређени поврат у новцу, а 1 посто од сваке трансакције споменуте фирме ће уплаћивати на рачун Фудбалског клуба Борац!

Жеља је да се чланске карте РАСПРОДАЈУ, да Борац постане први клуб у региону који је распродао свој стадион, да се прода 10 000 чланских карата!

Чланске карте се већ могу наручити, од 11. јула креће дистрибуција, а карте ће моћи да се преузму сваки дан од 9 до 15 часова у просторијама клуба (први спрат западне трибине Градског стадиона). Карте ће, свакако, моћи да се купе и наруче путем поште ако је ријеч о већој количини! Карте могу да се наруче путем клупског телефона 051-926-245 или e-mail адресе fkborac@teol.net.

НАВИЈАЧИ, БУДИТЕ СВОЈЕВРСНИ СПОНЗОР КЛУБА, РЕЗЕРВИШИТЕ СВОЈУ КАРТУ, УЧЕСТВУЈТЕ У КРЕИРАЊУ НОВОГ МАРКЕТИНШКОГ ПРОЈЕКТА КЛУБА!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.