|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 01.07.2016. u 19:16

KUPI ČLANSKU KARTU, POKAŽI LJUBAV, OJAČAJ SVOJ KLUB!

Fudbalski klub Borac od danas, 1. jula, pokreće novi projekat na polju marketinške promocije Velikana iz Platonove. Od danas kreće marketinška kampanja povodom distribucije članskih (ujedno i loyalty) karata Fudbalskog kluba Borac, koje će svi zainteresovani navijači Borca moći da kupe od 11. jula po cijeni od 30 konvertibilnih maraka, ali već od danas mogu da je rezervišu!

Članska karta biće svakako i sezonska, te će važiti za sve domaće utakmice koje Fudbalski klub Borac bude igrao u okviru Prve lige Republike Srpske, ali i u kup-takmičenjima. Članska karta će važiti i kao loyalty card (kartica lojalnosti) jer će svi oni koji budu članovi kluba, po statutu FK Borac, moći koristiti prilikom kupovine robe široke potrošnje u preko 100 trgovinskih objekata u gradu na Vrbasu, a koji sarađuju sa svjetski poznatom kompanijom Lyoness! Spomenimo samo neke od njih: Nestro petrol, Tržnica, Agromehanika, Bonel, CasaBianca, Juventa, Carmen line, Tamaris, Hotel Vidović, Toledo, Tom Tailor, Simpo, Pizza cat, Jelena šop, East Code… i mnogi drugi!

Princip je jednostavan: koristeći karticu lojalnosti, navijači Borca će prilikom kupovine dobijati određeni povrat u novcu, a 1 posto od svake transakcije spomenute firme će uplaćivati na račun Fudbalskog kluba Borac!

Želja je da se članske karte RASPRODAJU, da Borac postane prvi klub u regionu koji je rasprodao svoj stadion, da se proda 10 000 članskih karata!

Članske karte se već mogu naručiti, od 11. jula kreće distribucija, a karte će moći da se preuzmu svaki dan od 9 do 15 časova u prostorijama kluba (prvi sprat zapadne tribine Gradskog stadiona). Karte će, svakako, moći da se kupe i naruče putem pošte ako je riječ o većoj količini! Karte mogu da se naruče putem klupskog telefona 051-926-245 ili e-mail adrese fkborac@teol.net.

NAVIJAČI, BUDITE SVOJEVRSNI SPONZOR KLUBA, REZERVIŠITE SVOJU KARTU, UČESTVUJTE U KREIRANJU NOVOG MARKETINŠKOG PROJEKTA KLUBA!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net