|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 31.10.2014. u 19:45

KVALITET NA STRANI BORCA

Fudbaleri Borca u 13. kolu Premijer lige gostuju u Gradačcu ekipi Zvijezde. Sudeći po trenutnim plasmanima dva tima na tabeli, kao i formi u kojima se nalaze, izabranici Vinka Marinovića u sutrašnji duel, koji počinje u 13:30 časova, ulaze kao favoriti, ali opreza nikad dosta.

U posljednjih sedam utakmica Borac nije osjetio gorčinu poraza, dok Gradačačani, sa druge strane, u dosadašnjih 12 kola nijednom nisu trijumfovali. Ipak, kako rekosmo, u taboru Velikana iz Platonove prisutna je doza opreza, ali ipak, u najvećoj mjeri, optimizma.

– Nanizali smo nekoliko dobrih rezultata, a nastavak tog niza očekujemo i sutra nakon utakmice u Gradačcu. Činjenica je da je Borac u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, a jedina prednost Zvijezde može da bude domaći teren. I na ovu utakmicu putujemo kao i na svaku drugu, sa željom da trijumfujemo i odigramo maksimalno angažovano i borbeno, ali ne bismo bili nezadovoljni ni bodom – istakao je pomoćni trener Borca Stojan Malbašić na današnjoj konferenciji za novinare.

Najveća opasnost golu Zvijezde prijetiće od Joce Stokića, koji je u dosadašnjem toku prvenstva postigao pet golova.

– Zvijezda za sada nema nijednu pobjedu, međutim sigurno je da će oni biti motivisani da baš sutra stignu do prve. Borac je u seriji od sedam utakmica i bez poraza i bilo bi lijepo sutra taj niz nastaviti – rekao je Stokić.

Kada je u pitanju igrački kadar, meč će propustiti Miloš Žeravica zbog tri žuta kartona, dok do početka meča neće biti poznato da li će zbog lakše povrede moći da nastupi Petar Ilić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net