KVARTET ODLAZI IZ FK BORAC

FK Borac ovim putem želi da obavijesti javnost da su Tomislav Ivković, dosadašnji šef stručnog štaba i Armando Marenci, asistent u stručnom štabu, napustili naš klub nakon isteka ugovora. 

FK Borac želi da se zahvali Tomislavu Ivkoviću i Armandu Marenciju na svemu što su uradili tokom boravka u Banjaluci i da im poželi puno sreće u nastavku karijere.

Naše redove napustili su, po isteku ugovora, Panajotis Moraitis i Ferhad Ajaz. 

Nakon skoro godinu i po dana uspješne sadanje, Panajotis Moraitis odlazi iz našeg kluba, a ostaće upamćen kao prvi grčki fudbaler koji je nosio dres FK Borac. Odigrao je 49 utakmica uz deset postignutih golova, a pamtiće se i njegove bravure sa terena. Tresao je mreže u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a „makazice“ sa Pecare jedan su od najljepših poteza minule sezone. 
Panajotis Moraitis svojim igrama dao je veliki doprinos svim rezultatma našeg kluba u proteklom periodu, od osvajanja šampionske titule do novog izlaska na evropsku scenu.

Ferhad Ajaz u naš klub stigao je tokom zimskog prelaznog roka. Odigrao je deset utakmica uz dva postignuta gola, a tokom proljećnog dijela sezona dao je svoj doprinos konačnom rezultatu.

Panajotisu Moraitisu i Ferhadu Ajazu, naš klub želi puno sreće u nastavku karijere.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.