МАКСИМУМОМ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА

fkb

Фудбалери Борца имају још теоретске шансе да се пласирају у Лигу за шампиона. У клубу и даље размишљају позитивно, иако је тешко очекивати да Радник изгуби обе утакмице. Два кола прије краја регуларног дијела Борац иде у Тузлу на ноге Слободи. У првом дијелу сезоне Борац је на Градском стадиону славио 1:0.

– Размишљамо само о позитивном резултату. Против Крупе нисмо имали ни среће. Био је тежак терен, пресудила је та једна грешка. Ваљда смо и ми заслужили да се фортуна и нама осмјехне. Морамо се прилагодити условима на терену Тушња. Спремни дочекујемо меч у Тузли. Слобода је промијенила састав, имају и они доста нових играча. Међутим, имамо своје адуте и дачемо максимум да дођемо до позитивног резултата, рекао је тренер Борца Игор Јанковић.

Кадровска ситуација пред сутрашњи дуел у редовима црвено – плавих није најсјајнија. Повријеђени су и даље Дујаковић, Кондић и Тркуља, а због картона неће играти ни Веселиновић, те Радуловић.

– Искрено се надам да ћемо сутра имати више среће, како екипа, тако и ја лично. Радимо поштено и надам се да ће и резултат доћи, позитивно размишља и првотимац нашег клуба Махир Карић.

Утакмица Слобода – Борац игра се у суботу на стадиону Тушањ у Тузли. Сусрет почиње у 14.30 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.