|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.09.2010. u 14:56

PRES-KONFERENCIJA PRED MEČ SA ZRINJSKIM

Pres konferencija u FK ”Borac” pred utakmicu sa Zrinjskim počela je minutom ćutanja zbog smrti bivšeg golmana Bojana Miloševića. Šef stručnog štaba Vlado Jagodić i poslednje pojačanje ekipe Darko Maletić istakli su da je pobjeda jedini izbor u sutrašnjem meču.

– Nažalost ovih dana većina razgovora i razmišljanja ide na to što se desilo sa Bojanom. Međutim, mi moramo da razmišljamo o utakmici i da se okrenemo duelu sa Zrinjskim. Iza sebe imamo dobru seriju, želimo da je nastavimo pobjedom, a ja po ko zna koji put ponavljam da Borac ima veoma dobru ekipu i veoma širok broj igrača kako bi se borili za oba trofeja. U timu neće biti Borisa Raspudića koji pauzira zbog kartona, te povređene Nemanju Damjanoviću i Milana Muminovića, ali koga nema bez njega se mora. Dobro poznajem novog trenera Zrinjskog Marina Bloudeka, u taktičkom pogledu sigurno neće biti iznenađenja, a ja se nadam da ćemo proslaviti novi uspjeh – rekao je Jagodić.

Vezista Darko Maletić, koji sa Borcem trenira već duže vrijeme, konačno je registrovan i biće starter u timu.

– Konačno je stigao sertifikat za moju registraciju i srećan sam što ću opet nastupiti u dresu Borca. Zbog smrti Bojana Miloševića ova utakmica za nas ima dodatni značaj, jer želimo da pobijedimo i taj trijumf posvetimo njemu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i bodre nas kako bi ostvarili novu pobjedu i zdržali prvo mjesto na tabeli – istakao je Maletić.

Meč se igra sutra od 20:15 na Gradskom stadionu, a ulaznice za utakmicu koštaju Istok 3 KM, Zapad 6 KM a VIP loža 8 KM.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net