Мариновић: Чврсто и одговорно до циља на „Тушњу“

Наше „црвено плаве“ до краја наредне седмице очекују три премијерлигашка испита.

Први је на „Тушњу“, а дуел са екипом Тузла Ситија на програму је у суботу (16.00 часова).

Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац, поручује да наша екипа пут Тузле одлази ријешрна да настави серију добрих резултата, али упозорава и на квалитет наредног ривала.

„Након четири везане првенствене побједе идемо у госте Тузла ситију. Није нам непознаница оно што ће нас сачекати на Тушњу, гостоваћемо екипи сачињеној од искусних и квалитетних играча. У претходним утакмицама имали су доста квалитетних периода игре због чега се не смијемо заварати њиховом позицијом на табели.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац

Посљедњи реферат нашег медицинског тима обрадовао је све у стручном штабу. Повријеђених нема, а сви који истрче на терен „Тушња“ у борбу за нове премијерлигашке бодове добиће јасан задатак.

„Морамо од прве секунде бити чврсти, одговорни, те слиједити план игре како би наш квалитет дошао до изражаја и приближио нас остваривању циља у овој утакмици. Очекујемо добру и занимљиву утакмицу на добром терену, те на ово гостовање крећемо пуни оптимизма у нади да ћемо на прави начин отворити надолазећу серију од три утакмице у седам дана.“, рекао је Мариновић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.