Мариновић и Барски: Желимо побједу на „Пецари“

Са пет везаних побједе кренули смо пут стадион „Пецара“ на мегдан са Широким Бријегом. Заостала утакмица прве рунде на програму је у сриједу (18.30) часова, а наши црвено плави пуни су оптимизма уочи новог испита.

„Налазимо се у позитивној серији резултата ,а у Тузли смо одиграли на најбољи могући начин. Сада нас очекује дуел са лидером првенства екипом Широког Бријега, која је до сада остварила пет побједа уз један реми и то довољно говори о њиховом квалиету. Чврсти су, организовани, имају квалитет у оба правца. Морамо да будемо максимално фокусирани и сконцентрисани у свим фазама игре. Утакмица је важна за обје екипе, а ми у Широки Бријег одлазимо у добром расположењу. Сматрам да ако испунимо све задатке можемо стићи до позитивног резултата.” рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

Ван строја су Енвер Кулашин и Слободан Ђекић, док су сви остали играчи спремни за дуел на “Пецари”.

Руслан Барски је, у име саиграча, обећао да ће сви до једног дати свој максимум како би се у Широком Бријегу остварио добар резултат.

„Очекује нас тешка утакмица, Обје екипе су у добром ритму. Поштујемо нашег наредног противника, али ми у сваку утакмицу улазимо са жељом да дођемо до побједе. Тако ће бити и сутра, а мотив више нам је и то што нам побједа доноси прво мјесто на табели.” рекао је Барски.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.