Marinović i Ćetković: Dobra provjera i putokaz za dalji rad

Naši fudbaleri odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji, a nakon devedeset minuta igre, duel sa danskom ekipom Vejle završen je rezultatom 0:0.
I jedini, i drugi, imali su nekoliko prilika za postizanje gola, ali su mreže ostale netaknute.
„Danska ekipa je bila veoma tvrd protivnik i odradili smo utakmicu u izuzetnom tempu. Mislim da možemo biti zadovoljni sa tim što nismo primili gol i što smo pokazali čvrstu i mušku igru. Vraćamo se u trenažni proces i preostaje nam da u narednim danima radimo još bolje i da u narednoj utakmici upišemo prvu pobjedu tokom priprema.“ rekao je Nikola Ćetković koji je imao nekoliko odličnih intervencija tokom dvoboja sa Vejleom.
Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac, kaže da je bilo dobrih stvari, ali i onih na kojima će ekipa raditi u budućem periodu.
„Igrali smo sa jednom čvrstom i agresivnom ekipom, a to je jedno dobro iskustvo za nas i sa te strane ova utakmica nam je dosta pomogla. Uvijek ima stvari koje možemo da popravimo, a tako je bilo i danas. Imali smo neke svoje šanse, a imao je i Vejle dvije prilike za postizanje gola. Sve u svemu, ova utakmica nam je pokazala na kojim stvarima još treba da radimo u budućem periodu, a treba reći i da smo mi ove sedmice bili u jednom jakom ritmu treninga.“ izjavio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.