Мариновић и Михајловић: Уз пуне трибине до подвига

Фудбалери нашег клуба „пуцају“ од оптимизма уочи реванш утакмице са бечком Аустријом. Знају, „црвено плави“ да их чека тежак посао, али су спремни да на терену дају све од себе како би се домогли циља-пласмана у наредну рунду квалификација.

„Одмах по повратку из Беча смо осјетили сјајну атмсоферу у граду и видјели смо да читав град дише за Борац, што је јако добро. Било је стварно уживање радити кроз ову седмицу. Ми смо радили веома добро у ових неколико дана. Радили смо на неким стварима које треба да поправимо за ову утакмицу која нам слиједи. Мислим да су момци на то веома добро одговорили и да ћемо успјети све то да одрадимо на терену.“, поручио је Винко Мариновић, шеф стручног штаба нашег клуба.

Сви играчи, као запете пушке, чекају први судијски звиждук Урса Шнидера. Радује га игра пред пуним стадионом и очекује да навијачки хук понесе екипу ка подвигу.

Желим да се захвалим навијачима који су били у Бечу. Бодрили су нас од првог тренутка. Овдје ће бити много више људи, пун стадион, што нама прија. Упознати смо са екипом Аустрије. Квалитетни су, али свјесни смо наших квалитета и желимо да прођемо. На крају крајева, резултат може да буде и овакав и онакав, али однос који смо имали у првој утакмици даје нам позитиван стимуланс да пред нашим навијачима дођемо до циља, а сви до једног вјерујемо у то. Поштујемо Аустрију, али играмо кући, пред нашим навијачима и стварно се надам да ћемо проћи даље. Ова екипа, стручни штаб и сви људи у клубу то заслужују. Једва чекамо да почне утакмице. Сутра у пола 9 креће борба. Жеља свих је да се заједно радујемо на крају и да чекамо сљедећег противника.“ порука је Михајловића.

Вријеме је. За подвиг!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.