Мариновић и Терзић: Уз пуне трибине до нових бодова

Након два везана гостовања поново се враћамо на Градски стадион. 

Наши „црвено плави“ везали су шест побједа, а тријумфом на „Пецари“ домогли смо се првог мјеста на табели. Поглед са врха увијек прија, али опуштања нема. У госте нам, у недјељу (20.45 часова) стиже Вележ, а циљ јасан-наставити серију одличних резултата.

 „У доброј смо серији резултата, али идемо из утакмице у утакмицу. Очекује нас дуел са Вележом, екипом која је у доброј форми, а сматрам да смо и ми показали да смо у успону форме. Показали смо став, жељу, дисциплину и борбеност, те очекујемо да то поново покажемо на терену и да стигнемо до свог циља.“, рекао је Мариновић. 

 Стручни штаб и играчи, уочи недјељног окршаја, не крију жељу-дупке пуне трибине Градског стадиона у Бањалуци. 

 „Публика нам је неопходна да дођемо до циља. Навијачи су нас подржавали до сада, а очекујем да тако буде и у наредној утакмици. Наши навијачи увијек су нам додатни вјетар у леђа и позивам их да дођу на стадион.“, каже Мариновић. 

 Сви играчи са нестрпљењем чекају први судијски звиждук Александра Његомировића, а  наш Васлије Терзић поручује да рецепт јасан-поновити минула издања. 

 „Везали смо шест побједа и у сјајној смо форми. Очекује нас тежак испит са Вележом, али даћемо све од себе да одиграмо још једну добру утакмицу. Играмо пред нашим навијачима и надам се да ће доћи да нас подрже како би наставили наш позитиван низ. Екипа Вележа има квалитет. Брзи су и полетни, али вјерујем да ми можемо да поновимо минула издања, поготово дефанзивно са утакмице у Широком Бријегу, и да дођемо до нова три бода.“ каже Терзић 

На „Пецари“ је, каже Терзић, екипа пружила сјајно издање. „Од почетка сезоне смо циљали прво мјесто на табели и сада желимо да га задржимо до самог краја. Знали смо да нас у Широком Бријегу очекује тешка утакмица против, до тада, непоражене екипе. Ипак, одлично смо отворили утакмицу, постигли смо два гола на вријеме и тактички смо били веома добри. Након тога смо добро стајали у средњем блоку и држали смо утакмицу под контролом, те смо дошли до заслужене побједе.“, каже Терзић који није пропустио прилику да похвали свог земљака Милана Мијатовића 

 „Мијат је, прије свега, сјајан момак, а одличан је и голман. Брани сјајно од како је дошао и улијева нам велику сигурност у одбрани. Надам се да ће наставити у том ритму.“, каже Терзић. 

 Недјеља, 20.45, нема изговора. Сви на Градски!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.