Мариновић: Спремни смо за наставак сезоне

Након двонедјељне паузе наше фудбалере очекује наставак премијерлигашке трке. На Градском стадиону угостићемо екипу Посушја (недјеља, 19.45 часова), Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац задовољан је урађеним током првенствене паузе.

„Искористили смо првенствену паузу да се што боље припремимо за наставак сезоне.
Одлично смо тренирали минулих дана. Била су и по два тренинга дневно, а екипа је показала завидну радну етику и вољни моменат.
Сматрам да смо додатно затегли све линије тима и да смо спремни за сва искушења која нас очекују у наредном периоду.
Циљ нам је да наставимо тамо гдје смо стали и да наставимо серију побједа. Знамо да неће бити лако, али ми у сваку утакмицу улазимо са жељом да освојимо три бода.“, каже Мариновић.

Стручни штаб задовољан је и здравственим билтеном, па су сви играчи спремни за дуел са Посушјем. Наредни ривал има квалитет, али и ми имамо своје циљеве, поручују из Платонове улице.

„Екипа Посушја је, након побједе у Мостару, сигурно подигла свој ниво сампоуздања. Показали су против Зрињског да имају квалитет и да могу веома добро да одиграју на гостујућем терену. Ми смо их добро анализирали, уочили смо њихове предности, али и мане тако да смо спремни за утакмицу. Неће бити лако, али наши циљеви су јасни. Морамо, сви до једног, да будемо максимално сконцентрисани од прве до задње минуте.“, рекао је Мариновић.

У Борчевом табору прижељкују и пуне трибина на утакмици са Посушјем.

„Навијачи су нам увијек вјетар у леђа и њихова подршка је од немјерљивог значај. Сматрам да је добар моменат да трибине буду пуне. Недјеља је дан за фудбал, термин је идеалан, а екипа је у серији добрих резултата. Позивам све присталице Борца да додју на стадион и да буду уз нас.“, рекао је Мариновић

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.