MARKO BRKIĆ: SREĆAN SAM ZBOG POVRATKA U BORAC

Marko Brkić vratio se na mjesto sa kojeg je zakoračio u svijet fudbala i ponovo je član Borca. Na Gradski stadion i u crveno-plave redove stigao je iz redova Mure, a ne krije zadovoljsto zbog povratka u Banjaluku.

– Dugo vremena se nisam osjećao ovako ispunjen i srećan. Lijepo je i otići negdje, ali nigdje nije kao kod kuće. Prošlo je već nekoliko godina kada sam zadnji put u omladinskim selekcijama nosio dres Borca i jedva čekam da se to desi ponovo. Već duži period sam bio na vezi sa klubom, a kada sam, konačno, riješio sve sa Murom oko papirologije, postigli smo dogovor i vratio sam se u Borac. Sa ekipom treniram već neko vrijeme. Svi su me odlično prihvatili, a tu ima nekih momaka koji me se sjecaju dok sam im još lopte skupljao u Borcu. Sigurno je da svi igrači imaju kvalitet čim su tu, kaže Brkić.

Ne krije da je na Gradski stadion u Banjaluci stigao silno motivisan sa željom da se pokaže u najboljem svjetlu.

– U proteklom periodu sam imao dosta pehova i problema sa povredama, sada sam maksimalno spreman. Siguran sam da nisam zaboravio fudbal i nadam se da ću uspjeti pokazati šta i koliko i mogu. Cilj mi je da pokažem svima da vrijedim, a sve ostalo neće biti problem, priča Brkić

S prvim treningom upoznat je i sa primarnim klupskim ciljem u ovoj sezoni.

– Borac je kao klub oduvijek bio institucija na ovim prostorima i naravno da se uvijek cilja najviši plasman. Nažalost, eliminisani smo iz Kupa BiH, ali se nadam da ćemo kroz prvenstvo izaci na evropsku scenu što je primarni cilj, a onda možda napraviti iskorak i uraditi nesto više u odnosu na prošlu godinu, istakao Brkić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.