|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.11.2019. u 11:56

MARKO JOVANOVIĆ BORČEV DO 2023!

Marko Jovanović produžio je ugovor sa Borcem do ljeta 2023. godine. Stub odbrane Banjalučana svojim igrama i zalaganjem kupio je sve, od uprave kluba do navijača crveno – plavih. Prethodni ugovor stamenog defanzivca važio je do kraja ove sezone.

-Jako sam srećan što sam produžio ugovor. Hvala svima, od predsjednika, preko uprave, trenera što su vjerovali i što vjeruju u mene. Sjajno sam prihvaćen u Banjaluci od strane svih. Nadam se da ćemo mi na terenu uz pomoć naših navijača vratiti Borac u vrh tabele, ali i u Evropu, rekao je Marko Jovanović.

Trener Borca Branislav Krunić zadovoljan je što je klub produžio ugovor sa 31-ogodišnjim defanzivcem, ali i najavljvuje nove slične korake.

-Drago mi je što je klub produžio ugovor sa Markom. On je samo jedan u nizu igrača s kojima će biti produžena saradnja, otkrio je Krunić.

Marko Jovanović igraće protiv Čelika u nedeljnom meču u Zenici, ali sa specijalnom maskom koja danas treba doći iz Zagreba, jer je na prošloj utakmici protiv Zrinjskog zadobio frakturu maksilarnog sinusa .

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net