Милан Тегелтија: ФК Борац до краја јануара добија новог предсједника

Милан Тегелтија одлучио је да поднесе оставку на предсједничку функцију у ФК Борац, а јавности се обратио путем саопштења:

Вријеме је за промјене, Борац ће до краја јануара добити новог предсједника- менаџера клуба.

Већ сам вас пред нову годину обавјестио о мојој идеји да је сазрело вријеме да Борац, у организационом смислу, направи корак напријед и успостави и именује новог предсједника који би био менаџер клуба у пуном капацитету.

Са мојим пријатељима из руководства клуба размјенио сам ову идеју и за њу дао аргументацију. Дуго смо разговарали о свим предностима и манама тог , по мом мишљењу, организационог корака напријед и драго ми је што могу да вас обавјестим да смо се око те идеје усагласили и да ће Борац до краја мјесеца јануара добити новог предсједника – менаџера клуба.

Данас ћу Скупштини клуба упутити моју оставку на мјесто предсједника након чега ће Скупштина именовати новог предсједника и клуб ће кренути у том новом правцу за који сам увјерен да ће донијети организациони напредак клубу.

Када сам ја у питању , моји пријатељи из руководства клуба и нови предсједник ће и даље имати моју пуну подршку, само сада у неком другом капацитету.

Поносан сам на организациони, инфраструктурни и резултатски успјех који смо направили у протеклих 8 мјесеци, и увјерен сам да ће клуб, на тим темељима, из дана у дан наставити да расте као организационо тако и инфраструктурно и резултатски.

Ај Борац!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.