МИЛОШУ ЖЕРАВИЦИ 4 УТАКМИЦЕ СУСПЕНЗИЈЕ

Фудбалер Борца Милош Жеравица, због црвеног картона зарађеног на утакмици 14. кола Премијер лиге против Дрине у Зворнику, према одлуци Дисциплинске комисије ФС БиХ, пропустиће наредне четири утакмице Великана из Платонове. На старту другог полувремена, члан Дрине Стефан Чоловић фаулирао је Жеравицу, који је са земље ударио домаћег фудбалера, након чега му је показан црвени картон. Из Борца је одмах стигла реакција – директор Роберт Зрилић најавио је жалбу на ову одлуку.

– Стварно не знам разлог због чега је наш фудбалер кажњен са четири утакмице суспензије. Сматрамо да је казна престрога и жалићемо се Апелационој комисији. Надамо се смањењу казне јер оно што је урадио Жеравица, по нашем мишљењу, не заслужује овакве санкције – рекао је Зрилић.

Уколико Жеравици, пак, не буде смањена суспензија, пропустиће меч посљедњег кола јесење полусезоне против Вележа, затим прољећну премијеру против Младости (28. фебруар 2015.), дерби са Сарајевом (7. март) и прву утакмицу четвртфинала Купа БиХ (11. март), тако да би, према садашњој одлуци, Жеравица могао да се врати на терен 14. марта у сусрету са Травником.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.