|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.11.2014. u 15:24

MILOŠU ŽERAVICI 4 UTAKMICE SUSPENZIJE

Fudbaler Borca Miloš Žeravica, zbog crvenog kartona zarađenog na utakmici 14. kola Premijer lige protiv Drine u Zvorniku, prema odluci Disciplinske komisije FS BiH, propustiće naredne četiri utakmice Velikana iz Platonove. Na startu drugog poluvremena, član Drine Stefan Čolović faulirao je Žeravicu, koji je sa zemlje udario domaćeg fudbalera, nakon čega mu je pokazan crveni karton. Iz Borca je odmah stigla reakcija – direktor Robert Zrilić najavio je žalbu na ovu odluku.

– Stvarno ne znam razlog zbog čega je naš fudbaler kažnjen sa četiri utakmice suspenzije. Smatramo da je kazna prestroga i žalićemo se Apelacionoj komisiji. Nadamo se smanjenju kazne jer ono što je uradio Žeravica, po našem mišljenju, ne zaslužuje ovakve sankcije – rekao je Zrilić.

Ukoliko Žeravici, pak, ne bude smanjena suspenzija, propustiće meč posljednjeg kola jesenje polusezone protiv Veleža, zatim proljećnu premijeru protiv Mladosti (28. februar 2015.), derbi sa Sarajevom (7. mart) i prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH (11. mart), tako da bi, prema sadašnjoj odluci, Žeravica mogao da se vrati na teren 14. marta u susretu sa Travnikom.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net