МИЛОСАВЉЕВ ПРЕСУДИО РУДЕШУ

Фудбалери Борца савладали су данас екипу Рудеша, члана Друге лиге Хрватске, резултатом 0:1 у шестој по реду контролној утакмици у склопу припрема за наставак сезоне. Једини гол на утакмици био је дјело Владана Милосављева, који је мрежу хрватског друголигаша затресао у 47. минуту.

Од првог секунда шеф стручног штаба Борца Александар Јањић на терен је послао: Ружића, Валентића, Распудића, Ђокића, Бечелића, Дујковића, Радиновића, Јовића, Милосављева, Малетића и Ђилас. Штоперски тандем, наравно, чинили су Распудић и Ђокић, по бековским позицијама су дјеловали Валентић и Бечелић, на позицијама задњих везних су играли Дујковић и Радиновић. Позицију лијевог крила покривао је Јовић, десног Малетић, у средини је своје мјесто нашао Милосављев, док је најближе голу ривала играо Ђилас. Од 65. минута у игру је умјесто Малетића ушао Стефан Савић, Ајдин Реџић је замијенио Дујковића, док је прилику да заигра, као што је јуче и било најављено, добио и Филип Наумчевски који је ушао у игру умјесто Валентића.

Посљедњу утакмицу у склопу припремног периода Борац ће одиграти у суботу (20. фебруар), када ће у генералној проби на Градском стадиону снаге одмјерити са Текстилцем из Дервенте, чланом Прве лиге Републике Српске. Прољећнио дио сезоне за наш тим почеће 27. фебруара у 17 часова, када ће на фудбалском здању у Владике Платона 6 гостовати лидер Премијер лиге тузланска Слобода.

РУДЕШ – БОРАЦ 0:1

РУДЕШ: Томић, Баришић, Бабок, Бодрушић, Л. Шћрбец, Вуцо, Колин, Џони, Кутле, Шабан, Кешиновић. Још су играли: Хендија. Марић, Вукадин, Боршић, Турковић, Бојић, Горгијев, Вуковски, Вишић, Шостик.

БОРАЦ: Ружић, Валентић (од 65. минута Наумчевски), Распудић, Ђокић, Бечелић, Дујковић (од 65. минута Реџић), Радиновић, Јовић, Милосављев, Малетић (од 65. минута Савић), Ђилас.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.