|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.02.2016. u 14:21

MILOSAVLJEV PRESUDIO RUDEŠU

Fudbaleri Borca savladali su danas ekipu Rudeša, člana Druge lige Hrvatske, rezultatom 0:1 u šestoj po redu kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za nastavak sezone. Jedini gol na utakmici bio je djelo Vladana Milosavljeva, koji je mrežu hrvatskog drugoligaša zatresao u 47. minutu.

Od prvog sekunda šef stručnog štaba Borca Aleksandar Janjić na teren je poslao: Ružića, Valentića, Raspudića, Đokića, Bečelića, Dujkovića, Radinovića, Jovića, Milosavljeva, Maletića i Đilas. Štoperski tandem, naravno, činili su Raspudić i Đokić, po bekovskim pozicijama su djelovali Valentić i Bečelić, na pozicijama zadnjih veznih su igrali Dujković i Radinović. Poziciju lijevog krila pokrivao je Jović, desnog Maletić, u sredini je svoje mjesto našao Milosavljev, dok je najbliže golu rivala igrao Đilas. Od 65. minuta u igru je umjesto Maletića ušao Stefan Savić, Ajdin Redžić je zamijenio Dujkovića, dok je priliku da zaigra, kao što je juče i bilo najavljeno, dobio i Filip Naumčevski koji je ušao u igru umjesto Valentića.

Posljednju utakmicu u sklopu pripremnog perioda Borac će odigrati u subotu (20. februar), kada će u generalnoj probi na Gradskom stadionu snage odmjeriti sa Tekstilcem iz Dervente, članom Prve lige Republike Srpske. Proljećnio dio sezone za naš tim počeće 27. februara u 17 časova, kada će na fudbalskom zdanju u Vladike Platona 6 gostovati lider Premijer lige tuzlanska Sloboda.

RUDEŠ – BORAC 0:1

RUDEŠ: Tomić, Barišić, Babok, Bodrušić, L. Šćrbec, Vuco, Kolin, Džoni, Kutle, Šaban, Kešinović. Još su igrali: Hendija. Marić, Vukadin, Boršić, Turković, Bojić, Gorgijev, Vukovski, Višić, Šostik.

BORAC: Ružić, Valentić (od 65. minuta Naumčevski), Raspudić, Đokić, Bečelić, Dujković (od 65. minuta Redžić), Radinović, Jović, Milosavljev, Maletić (od 65. minuta Savić), Đilas.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net