MLAĐARIJA NAOŠTRENA NA ŠAHTJOR

Borčeva mlađarija trenira i polako se nameće. David Čavić i Dejan Javorac su snage koje nadolaze. Pobrali su sve simpatije i na njih se već sad gleda kao na opcije koje bi u skorijoj budućnosti mogli biti ozbiljni aduti.

-Uslovi su zaista odlični. Radimo odlično, kondicija je najbitnija, a tome se dosta posvećuje pažnje, kao i postavljanju. Ja sam drugi put u Antaliji, Zlatibor sam ljetos propustio zbog povrede. Daću sve od sebe da se nametnem šefu Maksimoviću, rekao je mladi napadač Dejan Javorac.

Duel protiv Šahtojra je izazov za sve, najmlađe pogotovo. Oni se nadaju da bi mogli dobiti koji minut protiv prekaljenih asova kluba iz Donjecka.

-Pobijedili su moj omiljeni tim Real Madrid, samim tim motiv više. Ali na prvom mjestu je Borac, borimo se za Borac kako ovdje tako i u takmičenju. Svi ćemo dati sve od sebe, obećao je David Čavić.

Utakmica Borac – Šahtjor igra se sutra na stadionu Regnum u Beleku. Početak je u 9 časova. 

JOVO LUKIĆ OSTAJE U BORCU

Najbolji strijelac Borca Jovo Lukić poručio je da ga priče o potencijalnom transferu ne remete u svakodnevnom radu. Maksimalno je fokusiran na obaveze u crveno-plavom dresu.

-Fokusiran sam na Borac i na naš cilj, a to je plasman u Evropu. Ne mogu reći da me ne zanima, naravno, volio bih da se desi transfer, ali fokus je na Borcu i na ovoj sezoni, jasan je Lukić.

Povreda je sada iza njega i biće spreman za utakmicu protiv Šahtjora. Ta utakmica biće prilika da sebi dodatno podigne cijenu ako odigra dobro i eventualno postigne pogodak. Lukić je potpuno „eksplodirao“ u posljednjih godinu dana. Nakon sjajnih izdanja u Krupi, gdje je bio prvi strijelac Prve lige Republike Srpske, nastavio je da rešeta mreže i po dolasku u Borac. Na 17 utakmica jesenjeg dijela m:tel Premijer lige BiH postigao je osam golova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.