MOZZART НОВИ СПОНЗОР, ПЕТКОВИЋ ЧЛАН УО, ПРЕДСТАВЉЕН И ВЕСЕЛИНОВИЋ

Спонзорски пул од данас је постао јачи за још једног спонзора. Наиме, пети привредни субјект представљен на конференцији за новинаре, након Идеал петрола, Козарапутева, Елноса и НЛБ банке, јесте ланац кладионица Mozzart, чија се представница Тамара Кантар данас обратила представницима медија, изражавајући задовољство блиском сарадњом два бренда са територије Републике Српске.

Такође, данас су јавности представљени и нови члан Управног одбора Великана из Платонове Светозар Петковић испред компаније Тропик, те играчко појачање Младен Веселиновић, који је у текућем прелазном року у Борац и Бањалуку стигао из табора тузланске Слободе.

На данашњој конференцији за новинаре ријечи је било о и евентуалном договору бх. клубова са компанијом БХ Телеком и ФС БиХ око продаје ТВ права за наредну такмичарску сезону, али и о преласку Предрага Зекановића у редове румунске Конкордије, од којег ће Борац, на основу накнаде за тренирање коју је румунски прволигаш дужан да уплати у року од мјесец дана од потписивања уговора са Зекановићем, зарадити 90 000 евра.

– Уговор са Зекановићем је потписан 1. јуна, али није овјерен у ГФС Бањалука из разлога што се истог дана јавила мркоњићка Слобода, са захтјевом да јој Борац исплати 24 600 КМ на основу накнаде за тренирање. Ступили смо у контакт са челним људима Слободе, предложивши исплату процента од будућих трансфера. Зекановић, фактички, у Конкордију одлази као слободан играч, али Борцу припада 90 000 евра на основу компензације за тренирање, односно 30 000 годишње за три године колико је Зекановић био код нас – рекао је спортски директор Борца Оливер Јандрић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.