|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.07.2017. u 16:46

MOZZART NOVI SPONZOR, PETKOVIĆ ČLAN UO, PREDSTAVLJEN I VESELINOVIĆ

Sponzorski pul od danas je postao jači za još jednog sponzora. Naime, peti privredni subjekt predstavljen na konferenciji za novinare, nakon Ideal petrola, Kozaraputeva, Elnosa i NLB banke, jeste lanac kladionica Mozzart, čija se predstavnica Tamara Kantar danas obratila predstavnicima medija, izražavajući zadovoljstvo bliskom saradnjom dva brenda sa teritorije Republike Srpske.

Takođe, danas su javnosti predstavljeni i novi član Upravnog odbora Velikana iz Platonove Svetozar Petković ispred kompanije Tropik, te igračko pojačanje Mladen Veselinović, koji je u tekućem prelaznom roku u Borac i Banjaluku stigao iz tabora tuzlanske Slobode.

Na današnjoj konferenciji za novinare riječi je bilo o i eventualnom dogovoru bh. klubova sa kompanijom BH Telekom i FS BiH oko prodaje TV prava za narednu takmičarsku sezonu, ali i o prelasku Predraga Zekanovića u redove rumunske Konkordije, od kojeg će Borac, na osnovu naknade za treniranje koju je rumunski prvoligaš dužan da uplati u roku od mjesec dana od potpisivanja ugovora sa Zekanovićem, zaraditi 90 000 evra.

– Ugovor sa Zekanovićem je potpisan 1. juna, ali nije ovjeren u GFS Banjaluka iz razloga što se istog dana javila mrkonjićka Sloboda, sa zahtjevom da joj Borac isplati 24 600 KM na osnovu naknade za treniranje. Stupili smo u kontakt sa čelnim ljudima Slobode, predloživši isplatu procenta od budućih transfera. Zekanović, faktički, u Konkordiju odlazi kao slobodan igrač, ali Borcu pripada 90 000 evra na osnovu kompenzacije za treniranje, odnosno 30 000 godišnje za tri godine koliko je Zekanović bio kod nas – rekao je sportski direktor Borca Oliver Jandrić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net