M:TEL NOVI GENERALNI SPONZOR FK BORAC!

Kompanija m:tel novi je generalni sponzor FK Borac! Da uspješni idu sa uspješnima potvrđeno je danas u prostorijama FK Borac, gdje potpisan je sponzorski ugovor između našeg kluba i kompanije m:tel u trajanju od godinu dana.

Svečanom potpisivanju, prisustvovali su generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić i predsjednik FK Borac, Vico Zeljković.

Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju, ova kompanija poklanja uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećem promovišu našu zemlju.

Svjesni značaja sporta i pravih vrijednosti koje sport podrazumijeva i koje se sportom promovišu, generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić, ovom prilikom je istakao sljedeće:

-Fudbalski klub Borac je jedan od najznačajnih fudbalskih klubova na ovim prostorima koji ima dugogodišnju tradiciju. Današnje potpisivanje sponzorskog ugovora između kompanije m:tel i FK Borac predstavlja nastavak uspješne dugogodišnje saradnje. Vjerujem da će se kroz ovu saradnju stvoriti još bolji uslovi za razvoj, afirmaciju i promociju fudbala. Smatram da je FK Borac, klub koji može da ponudi više i izbori se za dobre rezultate i nadam se da ćemo, zahvaljujući podršci kompanije m:tel, i naravno, uz trud i zalaganje svih članova tima, FK Borac sljedeće godine gledati na takmičenjima UEFA lige, istakao je Lopičić.

Svoje zadovoljstvo ovom saradnjom izrazio je i predsjednik FK Borac, Vico Zeljković.

-Veoma sam zadovoljan i zahvalan na saradnji sa kompanijom m:tel. Drago mi je što će u ovoj godini koja je ispred nas, FK Borac ostati u krugu prijatelja koji su im bili podrška prethodnih godina. m:tel će klubu, kao generalni sponzor, dati dodatnu stabilnost da u narednom periodu lakše rješava svoje tekuće obaveze, kako bi spremnije dočekao buduće pobjede. Ovo je sigurno potvrda našeg rada i pečat na ono sve što smo uradili za ovih godinu dana. Važno je napomenuti da smo u protekloj godini većinu dugova izmirili i vratili Borac tamo gdje mu je mjesto. S obzirom na sve poteze FK Borac u protekloj sezoni, siguran sam da ćemo i narednih godina kontinuirano igrati u Evropi, te da će zajedničkim radom svih nas, Borac dospjeti na nivo koji svi želimo, rekao je Zeljković.

Podsjećamo, protekle sedmice kompanija m:tel ozvaničila je i saradnju sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine dajući na taj način svoj doprinos promociji sporta u BiH.

-Ovom saradnjom ćemo omogućiti veću dostupnost prestižnog sadržaja Premijer lige građanima Bosne i Hercegovine, što će biti značajno za sve fudbalske klubove ove lige u BiH, pa tako i za FK Borac, ali i za mlade sportiste i za sve ljubitelje kvalitetnog sporta, zaključio je Lopičić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.