|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.10.2010. u 16:55

MUMINOVIĆ: NA POBJEDU PROTIV ZVIJEZDE

Fudbaleri Borca sutra (subota, 17.30) dočekuju ekipu Zvijezde u 12. kolu Premijer lige BiH. Poslije ispadanja iz Kupa i dva vezana remija u ’’crveno-plavom’’ timu razmišljaju samo o pobjedi.

– Svjesni smo činjenice da Zvijezda ima kvalitetan tim i da je ove sezone osvajala bodove u gostima. Oni će sigurno igrati rasterećeno, a kada je tako obično dođe i dobar rezultat. Međutim, ja smatram da smo kvalitetniji tim, a daćemo sve od sebe da to i dokažemo. Pobjeda nam je jedini izbor kako bi zadržali bodovnu prednost nad najbližim pratiocima, te napravili novi korak ka osvajanju titule jesenjeg prvaka – istakao je vezista Milan Muminović.

U sutrašnjem susretu trener Vlado Jagodić neće moći da računa na Duška Stajića koji ima crveni karton, te Marka Maksimovića, koji je van trenažnog procesa, ali i on očekuje osvajanje tri boda.

– Osim Stajića i Maksimovića koji su van stroja problema su imali Petrić i Maletić. Međutim, oni su stisnuli zube i u kombinaciji su za utakmicu, pa ćemo videti da li će da zaigraju. Ja se odlično poznajem sa trenerom Zvijezde Zoranom Ćurguzom, on je pratio naš tim, a i ja sam Zvijezdu, tako da iznenađenja neće biti. Mi imamo imperativ da poslije dva remija ostvarimo pobedu, a ja sam siguran da imam dovoljno kvalitetan igrački kadar na raspolaganju da to ostvarimo pred domaćim navijačima. Naravno, očekujem veliku podršku sa tribina s obzirom da je uprava odlučila da ulaz bude besplatan – rekao je trener Jagodić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net